Toimitusehdot

Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään samana päivänä.

Huom. Toimitusajat vaihtelevat, jos valitset noudon noutopisteestä. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat noudettavissa Merikoskenkadulta.

Mikäli tuotetta ei ole varastossa, tilauspainikkeen kohdalla lukee: "Ei tilattavissa juuri nyt". Heti, kun tuotetta saapuu varastoomme, lisäämme sen myös tilattavissa oleviin tuotteisiin. Joskus saatavuuksissa voi olla virheitä. Siksi sinun kannattaa jättää sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Sivuillamme näkyvät hinnat koskevat vain nettikauppaa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia.

 

Toimitustavat:

Postipaketti aina 9,90€, isommat lähetykset matkahuollon kautta samaan hintaan.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Green Explosion toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen

 

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf.

*Huomioithan, että emme voi toimittaa tuotteita mihin tahansa osoitteeseen ostaessa collector laskulla. Toimitamme ainoastaan laskutusosoitteeseen tuotteet, jotka ovat tilattu collector laskulla. Tämä käytäntö estää petoksilta ja turhilta petosepäilyiltä.

 

Kuluttajariitalautakunta

01.01.2016 on astunut voimaan laki, mikä velvoittaa vähittäiskauppaa harjoittavan verkkokauppayrityksen laittamaan kuluttajariitalautakunnan tiedot verkkokaupan sivustolleen.

 

http://www.kuluttajariita.fi/fi/

 

Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306
00531 HELSINKI
puh. 029 566 5200

kril@oikeus.fi

  • Facebook