19.03.2013

Viikko 12

Kasvit voivat edelleen hyvin! Vedet päätimme vaihtaa kokonaan johtuen siitä, että kannen välistä on päässyt veteen kuolleita lehtiä ja kukkia. Nämä sitten mätänevät ja pilaavat juuret. Yleensä nyrkkisääntönä onnistuneeseen vesiviljelyyn riittää, kun vaihtaa vedet kahden viikon välein. Emme kuitenkaan nähneet sitä tarpeelliseksi, koska juuret ovat pysyneet terveinä ja valkoisina.

Lisäsimme tällä kertaa siis 45 litraa uutta vettä ja ravinteita lisäsimme poikkeuksellisesti marjan tuotantoa silmällä pitäen:

Veden lämpötila 21.3 °C

Veden määrä: 45 litraa

GHE pH Down: 5ml

GHE Flora micro 40ml

GHE Flora mato 80ml

EC arvo: 1,35

pH arvo: 6,50

 

Koko komeus tarvikkeineen.

Violetin ja vihreän harmoniaa. Nostettiin veden vaihtamisen ajaksi kasvit pois teltasta. Kuva antaa paremman käsityksen kasvien kokonaisuudesta.

Kukka ja marja läheltä. Maisteltiin yksi... Tulisuutta löytyy jo!

Kasvit ovat haarautuneet itsestään mainiosti. Kaikki tämä on ollut mahdollista, koska aluksi käytimme 6400 kelvinin värisävyistä valoa ja myöhemmin siirryimme 2200 kelvinin suurpainenatrium valoon.

Juuret voivat hyvin, kuten näkyy :)

Aerofarmin toimintaperiaate ja yleisesti vesiviljelyn toimintaperiaate näkyy kuvassa. Juuret lilluvat vapaasti vedessä ja imevät siitä kaiken tarvittavan. Juurien kasvamisella ei ole vastusta niin paljoa kuin mullassa, joten kasvit kasvavat huomattavasti nopeammin.

Seuraavan viikon päivitykset:

Viikko 13

  • Facebook