Kasvatusprojekti Bolivian Rainbow by Fatalii seeds:

Päätimme pitää päiväkirjaa esimerkkikasvatuksestamme. Kasvatamme seuraavan neljän kuukauden ajan Bolivian Rainbow lajiketta kaupallamme. Lisäämme tilannetietoja aina, kun teemme kasvatuksessa jotain uutta, esimerkiksi lisäämme ravinteita.

Tietoa Bolivian Rainbow chililajikkeesta:

Yksi kauneimpia ja helpoimpia chilipippuri lajikkeita maan päällä. Tämä koristeellinen ja kompakti chili lumoaa kauneudellaan varsinkin kasvivalaisimen alla! Tumman vihreät lehdet muuttuvat tumman kiiltäviksi violetin värisiksi, miltei mustiksi. Marjat käyvät läpi vihreän, violetin, vaaleanpunaisen, ja keltaisen ennen kuin muuttuvat punaisiksi. Yleensä kaikki nämä värit ovat näkyvillä yhtä aikaa kasvin kehityksen vaiheessa ja siitä nimi Bolivian sateenkaari. Marjat soveltuvat ruoan laittoon ja ovat keskivertoisen tulisia.

Projektin kokonaiskustannus ilman ravinteita:

Erikseen ostettuna:

660€ Ottaen huomioon, että tämän paketin jos ostaa, annamme sille alennusta.

 

Sähkönkulutus yhdelle vuorokaudelle:

4.65Kw/h vuorokaudessa -> 0,46€ (Laskettu sähkön keskihinnan mukaan)

 

Suunnitelma:

Pidämme kasvit elossa 4 kuukauden aikajakson tai tarvittaessa pidempään. Valoa pidämme päällä ajastimella 18 tuntia ja pimeää 6 tuntia.

Käytämme ravinteina GHE Flora sarjaa. Pidämme kirjaa annetuista ravinteista sekä ec-arvosta.

Otamme kuvat järjestelmäkameralla viikoittain.

 

Laitteisto:

Homebox XS, Easy Rolls -kiinnittimet, digitaalinen lämpö/kosteusmittari, GIB 150w suurpainenatrium cooltube-setti, Legrand-ajastin, GHE Aerofarm, Fatalii Bolivian rainbow, GHE Flora Gro, Flora Micro, Flora Bloom, Flora Mato ja GHE Diamond nectar, GHE pH up, GHE pH Down, ADWA digitaalinen pH-mittari, ADWA digitaalinen EC mittari ja 2L paineistettu sumutinpullo.

Huom. Kuvassa valot näkyvät kummatkin päälle kytkettyinä ja korkealla. Todellisuudessa pidämme vain 125w esliä päällä ja noin 30cm kasvien latvoista. Kuvan tarkoituksena on näyttää kasvatuksen kokonaisuus.

Seuraavan viikon päivitykset:

Viikko 1

  • Facebook